mollesnutten

Alla inlägg den 27 juni 2012

Av molle - 27 juni 2012 14:29

Hej nu är jag lite    matte säger att jag ska gå kantarellhundskurs.Tur hon inte kalla det tantareller som lillhusse gjorde förr.Då hade man ju fått    för all framtid.Hur skulle man då kunat vara coola killen och bjuda tjejen på  det här t.ex

 

I måndags regna det multum,då ville inte jag gå ut.Så vi gjorde lite övningar hemma,gå slalom,gå mellan mattes ben,buga sånt är jag bra på för man får godis.

  Igår va vi i eker,matte plocka såna här.

 

Det är det jag ska lära mig att hitta.Hmm undrar det jag.

   Matte åkte iväg sen och kom hem med jättemycket mat,men hallå det kom en tant och hämta en av hundmatsäckarna.Räckte det inte att matte lukta,Stevie,smulan,stina och en massa mer hundar.Men hon sa att jag behöver inte lightfoder,det gör tantens hundar,Ok det kan jag faktiskt hålla med om.

Så idag bytte jag strategi höll kontakt med matte hela promisen vänta snällt tills hon kasta bollen.Fast där tror jag hon lura mig,fick ju lov att leta efter den i snåren.Men det gjorde inget det är ju så kul.

På slutet av promenaden så skvallra jag för matte att det står en hund därframme,då fick jag jättemycket beröm.Sen gick jag förbi den utan att säga ett pip,hade ju bollen i munnnen.Då fick jag ännu mer beröm det gillar jag.Fast den hunden skällde ut mig jättelänge,å jag tänkte ,ett pip till så kan jag inte hålla tyst.

  Sen åkte matte iväg,hade det här med hem

 

Beviset på att hon kan hitta själv,men hon sa du ska leta upp nya ställen åt mig.Suck slipper förståss inte.Dom här ska visst Smulans matte få,det behöver hon, ser inte när hon står mitt i kantarellerna.

Imorgon ska vi på en lång-lång promis med Smulan och matte har köpt godsaker till fikat,hoppas jag får smaka, det luktar jättegott.

Presentation


Välkommen till Molles värld

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Molles gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards