mollesnutten

Alla inlägg den 6 september 2013

Av molle - 6 september 2013 18:57


Hela veckan har hon, jag bor hos.Irrat runt fixat och donat.Idag har hon packat ,fixat min mat till helgen och fika till densamma.Vad har jag nu glömt sa hon,just det dina cortison tabletter.Om du blir ormbiten mitt ute i skogen,kan jag ju inte bära dig till bilen.


Men varför skulle jag bli det,jag brukar ju hoppa över dom höörru?Sen va hon tvungen kolla vart maten låg för lördagkväll och att allt va iordning.Virrigare än vanligt.


Va nog tur jag tog ut henne på en liten testrunda i onsdags.Vill ju inte hon skämmer ut sig i helgen.


 

Men kolla nu då,dom finns ju här.Undrar om man kan köpa nya ögon åt henne.


 


Även om bilden blev dålig,borde hon sett dom där pytte.Till hennes försvar kan jag säga dom va typ 1 cm i storlek.Fast jag va lite sur då.


Hade jobbat som en slav,upptäckt en doft som fanns i köket.När hon kom hem från svampkursen.Försökte från ett håll,hon följde med men strunta i svampen.Tog ett annat håll,samma resultat.För bövelen ,nosar väl på svampen då.Jaha sa hon, men den har jag inte smakat än så jag vet inte om jag vill ha den.VIRRPANNA


Va tvungen trösta henne lite.


 


Får väl visa lite större än pytte då så du blir glad.Som tur va såg hon dom,kanske ,kanske slipper jag skämmas över henne i helgen.


Sigge har talat om att imorgon är det en skog med två sjöar.Längtar va paff han ska bli att jag också simmar efter pinnen bara den är grov nog så jag ser den.Då ska han få se min berömda gå på botten med baktassarna,försöker gå på vattnet med framtassarna.Innan jag tar fart och oftast är snabbast.



Presentation


Välkommen till Molles värld

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Molles gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards