mollesnutten

Alla inlägg den 1 september 2013

Av molle - 1 september 2013 11:29


Här är det minsann inte bara svamptorka.Utan virrpannan har torka på både mina inlägg och ta foton.


 


Igår va jag hos farmor,drog runt lite.Däruppe finns det nästan ingen svamp,så matte blev mäkta imponerad.När jag visa några blodriskor som växte på uppfarten.Dom glömde hon ta bild på.


Sen när hon skulle lägga dem i torken.Fundera hon ännu mer,ingen ihålig fot.Definitivt morotsfärgad saft,kan det va en läcker riska kanske.Finns ju tall där men en bit ifrån.


 


Hemskans vackert är det i skogen i alla fall.


 


Eller vad tycker ni?


När vi kom hem,drog hon iväg på egen utflyckt.


 


Vet faktiskt inte om jag ska godkänna detta.Plocka svamp utan mig,måste va jordens dummaste påhitt.Fast hon lär sig lite nya sorter att lära mig,det är ju bra.Kunde ju bara typ 5-6 förut.


Dessutom småler hon lite,när kursledaren hävdar att detta är ett bra svampår.Vojne,vojne han har inte en svamphund han.Kan säga att den senaste månaden har det inte vart mycket,inte som ifjol.Knappt ens så vi fått till nån macka.Så jag får väl förlåta henne.


Idag va vi i ett nytt spår på promisen.Smulan och Zebbe va med,det är kul,med kompisar.Spåret va jättefint men för befolkat,av såna som springer livet ur sig ni vet.Ska visst växa svart trumpet där,men kände ingen doft.Och när vi va där va inte kameran med.Skit virrpanna.


Apropå kompisar nästa helg ni ska jag ha kul.


  Foto Helena Andersson


Träffa Sigge Svamphund igen i skogen denna gången.Det ska bli hur kul som helst.Tror säkert vi hittar lite svamp också.Trevligt ska vi i alla fall ha,några skrattmuskler ska nog få jobba,säger matte.


Föresten ni som har hundar som gillar nosa reda på saker.http://www.skogsraets.se/svampsok.html Gå in på denna länken,i år finns det några platser kvar.Både i stockholm och malmköping.Antagligen tror hundägare att det är för torrt finns inga svampar.


Men då är det ju utmärkt med en hund som nosar reda på dem.Dessutom är det jordens trevligaste jobb.Snabba grejer freestyle och agility gillar ju jag men inte lika mycket som.Va i skogen dra runt leta svamp det är livet.

Apa sig och se söt ut på utställning nej inget för mig.Jag vet ju att jag är vackrast i alla fall.


Hi hi min kompis Smulan va på utställning igår,hade visst lite för bred bringa sa domaren. Och domaren trodde efter va det stod på pappret  att hon bedömde en hane.Där ser ni killar ingen ide bygga muskler där inte.Bättre se lite slimmad ut som jag.Nu ska det nog snart bli en grisknorr tror jag,mys på er.



Presentation


Välkommen till Molles värld

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Molles gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards