mollesnutten

Alla inlägg den 29 september 2012

Av molle - 29 september 2012 14:35

Jippi svampkorg med,skogen.Men matte det regnar ju ute.Ja men det kanske det inte gör där sa hon.Hmm ja men kanske mycket.Åkte och hämta en av hennes arbetskamrater.

Va vad det jag sa där regna det megamycket,ingen hund hade hon heller.Konstig människa.Sen kom vi fram

 

Men hallå du kan ju inte begära att jag ska va stilla när jag nyss kommit till skogen.

 

Elisabeth som hon hette va i alla fall trevlig nog att vilja plocka trattisar.

 

Ni ser en full korg redan till fikat.Hon bjöd på riktigt god fika också.Så matte sa det ska vi nog införa,dom som åker med ska bju på fika.Jag bada lite i bäcken neranför ,men där va lite otäckt strömt.Så mest ville jag leta kotte.

 

Du har väl sett att det finns lite här också.Måste hålla reda på dem som är med så dom plockar upp allt.Till och med matte gav upp idag och plocka lite trattisar.Vi kan sylta några och ha till stek sa hon.Inte blev det många ,men nu fanns det ju inga svarta trumpeter där heller så.Vilket betyder nya skogar att leta i ,strålande tider väntar.

Efter att vi lämnat av Elisabeth hemma med full korg och en kasse,lite kantareller och fårtickor förutom trattis.Så skulle jag åka hit.

 

Vägas igen 27,5 idag är ju lite najs att väga för lite.Man får mycket extra godis i maten.Kolla min frys vad matte köpte idag.

 

Skulle köpa 10 kg köttkross,men sen kom affären på att den lådan hade dom inte.Så det blev 5 kg köttkross och 5 kg vom.Vomen luktar mumma kan jag lova,fett och gott.Måste komma på vad jag ska göra av med energin på,när svampen försvinner.Så jag får fortsätta leva i detta himmelrike.


Presentation


Välkommen till Molles värld

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Molles gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards